Buenos Aires 2008

Buenos Aires 2008

Jeg var begyndt at danse tango hos Hr. Svendsen, og da jeg mødte Lene kom hun li'som med på et par kurser. Efter det besluttede vi at tage en måned til Buenos Aires i Argentina, tangoens hjemland. Vi indlogerede os på Victoria Hotel i en gl. bydel, anbefalet os af Kurt, en passioneret tangodanser - og der gik vi ikke galt i byen, efter værelses skift og landing.

Vi havde bestemt os for en akvarel daglig, undervisning i tango og så ellers bare se hvad som hændte. Fantastisk by som jeg faldt aldeles for, så meget, at da Lene ville med bus op for at opleve iguasu vandfaldene, blev jeg i byen. Så jeg var græsenkemand et par dage der i bil osen. Jeg har sat fotos på som kan ses herunder - kommer jeg på noget jeg har glemt, bliver det bare opdateret.

« af 3 »

Tilbage