TILBAGE

  Uddannelse

 

                    1974 - 1975 Det Jyske Kunstakademi, Mejlgade Århus.
  Efter to sæsoner på Århus Kunstakademi lagde jeg op til det Jyske og kom ind... men blev efter et år hældt ud på grund af en batalje med en skulptør til en fest, og da jeg ikke efterfølgende ville love bod og bedring, og min lærer, Egon Bjerg Nielsen ikke syntes han kunne undervise mig, blev jeg bedt om at skifte maler sal, hvor Ole Heerup underviste. At jeg fik Ole Heerup som lærer syntes jeg var ok. men flytte maler sal brød jeg mig ikke om da det gik ganske udmærket hvor jeg var. Med eleverne på salen var Hans Gregersen, Hans Kåre, Jon Gislason og Esther Vohnsen.

Ole Heerup indvilgede i at undervise mig hvor jeg var, men den ordning godtog bestyrelsen for akademiet ikke så jeg modtog efterfølgende et brev hvor i jeg fik besked om at jeg fra sommerferiens start kunne betragte mig som udmeldt!

Jeg kom, jeg så, jeg sejrede :-)

 

   
                  1972 - 1974 Århus Kunstakademi, Vestergade Århus
  Startede med dags varsel i Århus da der blev en plads ledig på forskolen i Vestergade. Jeg delte på det tidspunkt en etværelses i "Pisserenden", en sidegade til Strøget i København, sammen med en nu afdød studenterkammerat  Jens Birkving. Vi  læste begge Littvid. på universitet

Pladsen på Århus Kunstakademi afsluttede brat min akademiske karriere. Jens sprang også fra et års tid senere og fik sig et bananskib på Strøget, som han senere skiftede ud med en fiskerkutter og blev skipper på den, han endte som børnebogsforfatter og marineteknikker.

 Mine lærere på Århus Kunstakademi var: Mogens Gissel, Bjarne Jensen og Glyssing Jensen.

Af medelever på vores hold var der blandt andre Søren Mathisen som døde i 1995 netop som succes'en stod for døren, Anne Marie Hansen, Torben Rhode og Esther Vohnsen.