TILBAGE

  Gruppeudstillinger

 

2007 Galleri Phønix Horsens. Sammen med Philip Pilipsen og min bror Aksel Kror, Branditterne 3B, fra 17nov. til 8.dec.
   
2004 Sao Pâulo, sammen med Karen Degget, Felix Pedersen, Finn Have og Steen Rasmussen, i forbindelse med "Swinging Europe's" koncert besøg i Brasilien.
   
2002

 

På Ogleorpe Museum of Art, Atlanta, USA.  Galleriet Arthus, Klostergade Århus præsenterede nogle af sine kunstneres værker ved den lejlighed, blandt andet fire af mine.
   
2001

 

I Århus Kunstbygning sammen med B5, deltagere som nævnt ud for 1999. Udstillingen blev åbnet af Brandes borgmester, landets første og eneste borgmester med rod i Fremskridtspartiet... Det gik fint.
   
2000

 

I Galleri B, University of Fine Art, Nagoya, Japan. Udstillede sammen med Steen Rasmussen, Javngyde ved Ry, i forbindelse med vort ophold som gæstekunstnere på universitetet. Stor oplevelse!!

 

   
1999

 

 

 

I remisen Brande sammen med gruppen B5, som bestod af: Jan Milver, Philip Philipsen, Poul Schöbel, Aksel Kror og undertegnede. Gruppen blev dannet  i et festligt lag, hvor vi blev enige om at det var lidt sjovt at vi kom fra den samme by og tilsammen havde frekventeret alle landets akademier.... udstillingen varede to dage og var så afgjort en succes, med åbnings musik leveret af Horsens Jernbaneorkester ;-)

 

 

   
1997 og 1998

 

Ved Kulturfestivalen på Helgenæs, sammen med Preben Schmidt, Steffen Lüttge, Stine Ring Hansen, Nils Sylvest og Esther Vohnsen.
   
1997 og 1998

 

Med Remiseakademiet på Brande Rådhus, Thisted Rådhus og EURA, Bruxelles.
   
1993 I Remisen Brande, sammen med BKF medlemmer fra Østjylland.
   
1992

 

I Karpazh Polen, sammen med billedkunstnere fra Århus Amt, inviterede til udvælgelse af Hammel byråd. Karpazh og Hammel er venskabsbyer. Det var en begivenhedsrig tur :-)
   
1988 På Brande Rådhus sammen med Esther Vohnsen og Nils Ejner Rust