TILBAGE

 
Vægudsmykning på Give Elementfabrik.

Udført på rustfri stålplader 38 af slagsen, hvoraf de tre er logo som hænger sidst, der er fire der hænger på højkant med en diameter på 120cm i den omskrevne cirkel, de angiver start, overgange til nyt afsnit og slutning. Resten 31 er på (120 x 120) cm, de er alle udført i trekantsmønstre med akrylfarve og en afsluttende beskyttende fernis med solfilter.

Der er tre afsnit omhandlende beton.

Det første man ser fra rundkørselsiden ind mod Give fra A 18 (enden af kontorbygningen og fem plader hen), handler om grus og sand grav på hver anden plade, en med motiv tegnet ned over, den efter uden, ren farveenergi underlagt sin plads i skalaen! 

Andet afsnit er om cementfremstilling og om hvad man har brugt beton til (berømte bygningsværker) gennem tiderne - på hver anden plade, cementfremstilling efterfulgt af bygningsværk!

Det tredie, arbejdsgange fra fabrikken og her er det igen en plade med tegning nedover og den anden uden!

Det hele er underlagt modsatrettede farveforløb, startende fra hver sin ende - hver anden plade følger hver sit forløb!

Fotos nummer fem er af hjørnet, og her må nævnes at den røde 'ramme' omkring er en fejl - den bliver rettet håber jeg. Den røde skulle være på væggen og den grå på kanten - med den røde baggrund er de fem malerier tænkt og malet - rødt og mørkegråt er farverne i Elementfabrikkens logo!

Nederst på siden her er der enkelt eksempler fra hvert afsnit, to fra afsnit to hvor der er tegning på dem alle. Ved lejlighed skal jeg have fotograferet det hele noget bedre i det mindste enkelt eksemplerne nederst, de er mildest talt ikke tydelige nok, man kan dog danne sig en ide om det, men det slår selvfølgelig ikke selvsynet :-)